na trgu BI NOVA d.o.o.

Zavarovalno posredniška družba za podjetja.

Izdelava in izvedba inovativnih zavarovalnih rešitev po meri za podjetja.


Pri zavarovanjih ni pomembno samo kaj, ampak tudi zakaj.

Verjamemo, da zavarovanje ni polica, ki jo sklenete in obnovite. Vsako polico za podjetje je potrebno načrtovati iz vidika tveganj in nevarnosti, ki ste jim izpostavljeni.

 

Za nas ste partner.

Sodelujemo s podjetji, ki cenijo strokoven nasvet ter potrebujejo inovativne zavarovalne rešitve, ne samo zavarovalnih polic. Nismo prava izbira za podjetja, ki želijo samo nižjo zavarovalno premijo, čeprav našim strankam zagotovimo konkurenčne zavarovalne ponudbe.

 

Verjamemo v VARNOST, STROKOVNOST in ZAUPANJE, načela, ki jih postavljamo v ospredje svojega poslovanja.

  • Varnost – skrbno ravnavo z vašimi zaupnimi informacijami ter ravnamo skladno z vašimi predpisi o varovanju osebnih podatkov in poslovnih skrivnosti. Družbo BI NOVA d.o.o. redno nadzirajo nadzorni organi, kar predstavlja dodatno varnost pri vašem poslovanju z našo družbo.
  • Strokovnost – smo izbrali kot vrednoto in načelo tako pri svetovanju kot načrtovanju zavarovalnih rešitev za podjetje. Verjamemo, da mora biti zavarovanje najprej načrtovano iz vidika tveganj katerim je izpostavljeno vaše podjetje kot tudi vaše ključne osebe. Zato smo tudi partner mednarodne partnerske zavarovalno posredniške mreže TRUST RISK CONTROL, da vam lahko zagotovimo tako servis kot podporo na najvišji možni ravni.
  • Zaupanje – za nas ste partner in zasledujemo vaš interes pri izbiri in načrtovanju zavarovalnih polic kot pri pogajanju z zavarovalnicami. Za vsako podjetje posebej poiščemo optimalno zavarovalno rešitev. Verjamemo in si prizadevamo za osebni in dolgoročni partnerski odnos z našimi naročniki.

 

Kdo smo in kaj počnemo?

Posebej specializirani smo za načrtovanje zavarovanj proizvajalčeve odgovornosti za izdelke in odpoklica za dobavitelje avtomobilski industriji. Smo del mednarodne partnerske zavarovalno posredniške mreže TRUST RISK CONTROL, s prisotnostjo v več kot 80 državah sveta. Opravljamo servisiranje podjetij tujih multinacionalk, ki imajo hčerinska podjetja v Sloveniji. Slovenskim podjetjem, ki poslujejo v tujini, pomagamo poskrbeti za ustrezne zavarovalne rešitve preko naše partnerske mreže.

 

Nekaj dejstev o nas:

  • Več kot 20 let izkušenj v zavarovalništvu.
  • Predlagamo izboljšave in dogovarjamo stroškovno optimizirane zavarovalne rešitve.
  • V vašem imenu se pogajamo z zavarovalnicami.
  • Na voljo smo vam 24 ur / 7 dni v tednu v primeru nastanka škode.
  • Našim naročnikom že pomagali urediti izplačila škod v višini več kot 700.000 EUR.
  • Zaupa nam več kot 70 podjetij.

 

Naši naročniki so iz avtomobilske industrije, revizorji, računovodje, trgovska podjetja, domovi za starejše, proizvodna podjetja iz različnih branž (prehrambena, kemična, elektro), logistike, gradbeništva itd., zato verjamemo, da lahko tudi za vaše podjetje pripravimo optimalno zavarovalno rešitev, tako stroškovno kot iz vidika višine zavarovalnih kritij za tveganja, ki ste jim izpostavljeni.

 


S spoštovanjem,


Direktor

mag. Peter Breznikar

External link opens in new tab or windowpeterb@binova.si